gototopgototop
There are no translations available.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

kedvezményezett neve: AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft.
projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás az AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft-nél
szerződött támogatás összege: 9 026 653 Ft
támogatás mértéke: 45 %

projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.02.22
projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00955

 

Az AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft. 9 026 653 forint vissza nem térítendő támogatást nyert Kapacitásbővítő beruházás az AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft-nél című pályázaton a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

Cégünk gépparkja az elmúlt évek intenzív fejlesztéseinek köszönhetően különböző korszerű megmunkáló gépekkel (pl.: CNC abrazív vízsugaras vágórendszer, CNC élhajlító, termoplasztikus műanyag hegesztő berendezések stb.) van felszerelve.

Azonban a megnövekedett számú és egyre gyakoribbá váló egyedi megrendelések teljesítéséhez, továbbá az exportértékesítési volumen növeléséléséhez, szükségessé vált többek között a labortechnikai berendezések, különböző megmunkáló és anyagmozgató berendezések beszerzése.

A támogatás elnyerése hozzásegíti az AQUA- FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft.-t a megnövekedett piaci igények és az ezzel párhuzamosan jelentkező szigorú minőségellenőrzési követelmények kielégítéséhez.

Az Aqua-Filt Víz és Uszodatechnikai Kft. kiemelt szempontként kezeli a fenntarthatóságot és elkötelezett a fenntartható fejlődés érdekében. Fenntarthatósági tervünk itt tölthető le.

 
Google+