gototopgototop
Ön jelenleg itt van: www.aqua-filt.hu WEBÁRUHÁZ Vegyszerek DINASAN P masszázs medence fertőtlenítő és tisztító szer (1kg)

DINASAN P masszázs medence fertőtlenítő és tisztító szer (1kg)
AQUA-FILT Kft.

DINASAN P masszázs medence fertőtlenítő és tisztító szer (1kg)
Ár: 3 937 Ft
Szállítás: 1
Súly: 1.0 kg

Tisztító- és fertőtlenítőszer masszázs kádakhoz


Leírás:
A DINASAN P tisztító- és fertőtlenítőszer a masszázskádak és azok vízvezetékeinek, befúvóinak tisztítására fertőtlenítésére szolgáló por alakú készítmény.
A DINASAN P segítségével könnyen eltávolíthatók a nehezen hozzáférhető felületeken megtapadó szerves szennyeződések (pl.: biofilm, olajok, szappan és egyéb zsíros lerakódások). Kiváló eredménnyel alkalmazható a nehezen hozzáférhető helyeken is, ahol a mechanikus tisztítás nem vagy csak nagyon körülményesen oldható meg.
A masszázsmedence felületeinek tisztításra is alkalmazható, a medence falán lévő nyálkás szennyeződéseket, szappan-maradványokat, olajos, zsíros lerakódásokat (melyek gyakran a medence habzását okozzák) is hatásosan eltávolítja, így megszüntethető a habzás kiváltó oka.

Fontos tudnivaló! A vízkezelő szerek használata során fordítson fokozott figyelmet a pontos és megfelelő módon történő adagolásra, mivel a túlzott mennyiségű, vagy nem megfelelő töménységben, vagy módon adagolt vegyszer a medence és a berendezések anyagának károsodását okozhatja, valamint bizonyos esetekben a medencevíz minőségét is ronthatja!

Alkalmazása:

Medence és vízforgató rendszerének tisztítása:

 • A használt, leengedésre szánt víz a leeresztését megelőzően adagoljon a szűrőegységbe köbméterenként 250 g DINASAN P-t!
 • Amennyiben a szkimmerbe vagy a szűrőegységbe történő beadagolás nem megoldható, oldja fel a szükséges mennyiséget 5 liter vízben, majd öntse közvetlenül a masszázsmedencébe!
 • A beadagolás után forgassa a medence vizét vizet legalább 5 percen keresztül!
 • Állítsa le a vízforgatást, és hagyja hatni a vegyszert legalább 1 órán át a szennyeződések feloldása érdekében! Majd a garantált fertőtlenítő hatás eléréséhez pedig további 1 órán keresztül.
 • Ezt követően ismét forgassa a vizet 5 percen keresztül!
 • Engedje le a vizet, és öblítse át a kádat!
 • Töltse fel a kádat kis mennyiségű tiszta vízzel, majd forgassa a rendszerben 5 percen keresztül, hogy a szer maradékai a vezetékekből távozhassanak!
 • Ezután engedje le újra az öblítővizet!
 • A meleg víz fokozza a zsíroldó, tisztító hatást!

Felület tisztítás:
A DINASAN P alkalmas a medence felületének tisztítására is, az alábbiak szerint:

 • Eressze le a medencéből a vizét!
 • Nedvesítse meg a medence falát!
 • Szórja a szert közvetlenül a felületre, majd műanyag kefével alaposan dörzsölje át a tisztítandó részt!
 • Öblítse le a szert (lehetőleg meleg vízzel)!

FONTOS: a szer csak medencék tisztítására használható. Lúgoknak nem ellenálló felületeken (pl. alumínium) ne használja, ha mégis ilyen felületre kerül, bő vízzel mossa le!

Fontos tudnivaló!A vegyszereket mindig hűvös, száraz, gyermekek elől elzárt helyen tárolja! Az Ön és családtagjai egészsége érdekében kizárólag érvényes OTH engedéllyel rendelkező vegyszereket használjon!
Az OTH engedéllyel elátott termékeket Országos Tisztiorvosi Hivatal megvizsgálta és használatukat engedélyezte, így Ön biztos lehet benne, hogy az egészségre ártalmatlan terméket vásárol.

OTH engedélyszám: OTH 4136-11-2009

FONTOS: A webáruházban feltüntetett egységár és a megrendelésről automatikusan küldött email a göngyöleg betétdíját technikai okokból nem tartalmaza.
A termékhez tartozó göngyöleg betétdíjját, a webáruházban feltüntetett áron felül számlázzuk. Ennek mértéke bruttó 1333 Ft/ballon. Következő vásárlásánál a visszahozott üres göngyöleget bruttó 229 Ft/ballon göngyölegmosási díj felszámítása mellett jóváírjuk.
Megrendeléséről munkatársaink minden esetben megrendelés visszaigazolást küldenek, mely a göngyöleg betétdíjjakat is tartalmazza.


Google+