gototopgototop
Ön jelenleg itt van: www.aqua-filt.hu WEBÁRUHÁZ Vegyszerek Dinax Foszfát Mínusz Extra 1 kg-os

Dinax Foszfát Mínusz Extra 1 kg-os
AQUA-FILT Kft.

Dinax Foszfát Mínusz Extra 1 kg-os
Ár: 5 080 Ft
Szállítás: 1
Súly: 0.5 kg

Uszodai medencevizek, tavak, akváriumok feldúsult foszfátszintjének csökkentésére. Azonnali algaölő hatással rendelkezik.
 

Leírás:

ALKALMAZÁSA:
A DINAX FOSZFÁT MÍNUSZ EXTRA azonnali algaölő hatással rendelkezik, továbbá a foszfátszint csökkentésével alkalmas a visszatérő algásodás megakadályozására.
Közüzemi medencék megnövekedett foszfátkoncentrációjának csök­ken­tésére.
A víz kezelése során a foszfátszint 0,2 mg/l érték felett problémát okoz, makacs, visszatérő, a kezeléseknek ellenálló algásodás jelentkezhet.
 

Fontos tudnivaló! A vízkezelő szerek használata során fordítson fokozott figyelmet a pontos és megfelelő módon történő adagolásra, mivel a túlzott mennyiségű, vagy nem megfelelő töménységben, vagy módon adagolt vegyszer a medence és a berendezések anyagának károsodását okozhatja, valamint bizonyos esetekben a medencevíz minőségét is ronthatja!

ADAGOLÁSA:
Az adagolandó mennyiséget kizárólag a mért foszfát tartalom alapján lehet meghatározni, általános adagolási mennyiség nincs.
A DINAX FOSZFÁT MÍNUSZ EXTRA adagolása a mért érték alapján a következő:
1 mg/liter foszfátszint csökkentéséhez adagoljunk a medencevíz minden köbméteréhez 24,6 ml DINAX FOSZFÁT MÍNUSZ EXTRA folyadékot.

Az adagolás történhet üzemidőn kívül a medencevizéhez öntve vagy vegyszeradagoló szivattyúval a forgatott vízhez adagolva.
Mű­ködő szűrő mellett a szükséges mennyiséget a medencében levő für­dővíz felszínére egyenletesen elosztva kell önteni. A szűrőt, vagy szűrőket a megszokott időben, de a beadagolás napján mindenképpen, teljes tisztulásig vissza kell mosni.
További adagolás a víz­cse­re függvényében szükséges.

Fontos tudnivaló!A vegyszereket mindig hűvös, száraz, gyermekek elől elzárt helyen tárolja! Az Ön és családtagjai egészsége érdekében kizárólag érvényes OTH engedéllyel rendelkező vegyszereket használjon!
Az OTH engedéllyel elátott termékeket Országos Tisztiorvosi Hivatal megvizsgálta és használatukat engedélyezte, így Ön biztos lehet benne, hogy az egészségre ártalmatlan terméket vásárol.

OTH engedélyszám: KEF-8245-2/2013
 


Google+