gototopgototop
Ön jelenleg itt van: www.aqua-filt.hu WEBÁRUHÁZ Vegyszerek Dewan 18 klórmentes vízfertőtlenítőszer (10kg)

Dewan 18 klórmentes vízfertőtlenítőszer (10kg)
AQUA-FILT Kft.

Dewan 18 klórmentes vízfertőtlenítőszer (10kg)
Egységár (darab): 6 027 Ft
Szállítás: 1
Súly: 10.0 kg

Klórmentes fertőtlenítőszer (folyadék)
 

Fürdőmedencék vizének folyamatos fertőtlenítésére

Fontos tudnivaló! A vízkezelő szerek használata során fordítson fokozott figyelmet a pontos és megfelelő módon történő adagolásra, mivel a túlzott mennyiségű, vagy nem megfelelő töménységben, vagy módon adagolt vegyszer a medence és a berendezések anyagának károsodását okozhatja, valamint bizonyos esetekben a medencevíz minőségét is ronthatja!

Alkalmazása:
Mérő szabályozó berendezéssel, időkapcsolóval szabályozott szivattyúval. Nem hígítható!

Mérése:
DEWAN-50 MÉRŐCSÍKKAL vagy DEWAN-50 TESZTERREL
(az ideális koncentráció uszodavízben: 50 – 200 mg/l)
 

Fontos tudnivaló!A vegyszereket mindig hűvös, száraz, gyermekek elől elzárt helyen tárolja! Az Ön és családtagjai egészsége érdekében kizárólag érvényes OTH engedéllyel rendelkező vegyszereket használjon!
Az OTH engedéllyel elátott termékeket Országos Tisztiorvosi Hivatal megvizsgálta és használatukat engedélyezte, így Ön biztos lehet benne, hogy az egészségre ártalmatlan terméket vásárol.

OTH engedélyszám: OTH 4136-11-2009

FONTOS: A webáruházban feltüntetett egységár és a megrendelésről automatikusan küldött email a göngyöleg betétdíját technikai okokból nem tartalmaza.
A termékhez tartozó göngyöleg betétdíjját, a webáruházban feltüntetett áron felül számlázzuk. Ennek mértéke bruttó 1334 Ft/ballon. Következő vásárlásánál a visszahozott üres göngyöleget bruttó 229 Ft/ballon göngyölegmosási díj felszámítása mellett jóváírjuk.
Megrendeléséről munkatársaink minden esetben megrendelés visszaigazolást küldenek, mely a göngyöleg betétdíjjakat is tartalmazza.


Google+