gototopgototop
Ön jelenleg itt van: www.aqua-filt.hu WEBÁRUHÁZ Vegyszerek DINAX Filter Fizzy P papírszűrő tisztító szer (0.25kg)

DINAX Filter Fizzy P papírszűrő tisztító szer (0.25kg)
AQUA-FILT Kft.

DINAX Filter Fizzy P papírszűrő tisztító szer (0.25kg)
Ár: 2 731 Ft
Szállítás: 1
Súly: 1.0 kg

Szűrőtisztító por papír szűrőbetétek tisztításához (5 adag/doboz)

A DINAX FILTER FIZZY P kiválóan alkalmas a jakuzzik és kismedencék papírszűrőjének tisztítására, a szűrőbetét lerakódott ásványi eredetű (szervetlen) szennyeződéseinek eltávolítására.

Fontos tudnivaló! A vízkezelő szerek használata során fordítson fokozott figyelmet a pontos és megfelelő módon történő adagolásra, mivel a túlzott mennyiségű, vagy nem megfelelő töménységben, vagy módon adagolt vegyszer a medence és a berendezések anyagának károsodását okozhatja, valamint bizonyos esetekben a medencevíz minőségét is ronthatja!


Alkalmazása:

  1. Töltsön meg egy 5-10 literes vödröt meleg vízzel, és oldjon fel benne egy tasak”A” és egy tasak “B” jelű szűrőtisztító port. (Ügyeljen arra, hogy a port ne lélegezze be!)
  2. Vegye ki a papírszűrőt a szűrőrekeszből és öblítse le vízzel, majd áztassa be az oldatba úgy, hogy abban teljesen elmerüljön.
  3. Hagyja a szert hatni legalább 1 órán át, vagy erős szennyezettség esetén akár 24 órán keresztül.
  4. Ha letelt a hatóidő, öblítse le a vízszűrőt folyó víz alatt, függőlegesen tartva, hogy az öblítővíz a lamellák között ki tudjon folyni.
  5. Ha lehetséges, hagyja a szűrőt megszáradni, majd helyezze vissza a szűrőrekeszbe.

Fontos tudnivaló!A vegyszereket mindig hűvös, száraz, gyermekek elől elzárt helyen tárolja! Az Ön és családtagjai egészsége érdekében kizárólag érvényes OTH engedéllyel rendelkező vegyszereket használjon!
Az OTH engedéllyel elátott termékeket Országos Tisztiorvosi Hivatal megvizsgálta és használatukat engedélyezte, így Ön biztos lehet benne, hogy az egészségre ártalmatlan terméket vásárol.

OTH engedélyszám:


Google+