///Dewan 35 klórmentes vízfertőtlenítőszer (25kg)

Dewan 35 klórmentes vízfertőtlenítőszer (25kg)

20 199 Ft

Miért tőlünk vegye?

  • 22 év tapasztalata garantálja, hogy tőlünk csak jó minőségű terméket vásárol.
  • Szaktanácsadás emailben, telefonon és személyesen is.
  • Érvényes, a hatályos jogszabályoknak megfelelő magyar nyelvű számla, garanciajegy, használati útmutató és a szükséges tanúsítványok, megfelelőségi nyilatkozatok.
  • Garanciális és garanciális időn túli szakszervíz és pótalkatrész ellátás.

Leírás

klórmentes uszodai fertőtlenítőszer (folyadék)
Elsősorban közületi felhasználóknak.
Szabadalommal rendelkező aktív oxigénes fertőtlenítőszer magán- és közüzemi medencék valamint termálfürdők vizének fertőtlenítésére. Ammónium-tartalmú vizek fertőtlenítéséhez a szer OTH engedéllyel rendelkezik. Szem- és bőrkímélő hatása miatt igényes fürdőknek, wellness-hoteleknek, babaúszásokhoz ajánljuk. A gyógyvíz összetételét nem változtatja meg, ezért töltő-ürítő medencék fertőtlenítésére is alkalmazható. Magas ammónia-tartalmú vizek esetében is használható. Széles spektrumú fertőtlenítőszer, hatékony a Pseudomonas Aeruginosa, a Staphilococcus Aureus és a Legionella baktériumokkal szemben is, ezek megjelenésekor időszakos fertőtlenítésre is használható.

Fontos tudnivaló! A vízkezelő szerek használata során fordítson fokozott figyelmet a pontos és megfelelő módon történő adagolásra, mivel a túlzott mennyiségű, vagy nem megfelelő töménységben, vagy módon adagolt vegyszer a medence és a berendezések anyagának károsodását okozhatja, valamint bizonyos esetekben a medencevíz minőségét is ronthatja!

Alkalmazása:
Automatikus mérő szabályozó berendezéssel vagy időkapcsolóval szabályozott szivattyúval.

Nem hígítható! Részletes adagolási táblázatot kérje munkatársainktól.

Mérése:
DEWAN-50 MÉRŐCSÍKKAL vagy DEWAN-50 TESZTERREL (az ideális koncentráció 50 mg/l)

a víz pH-értéke:

– a vegyszer hatékonysága 7,0-7,6 értéken optimális.
– a szer pH-semleges, így csak a hálózati víz pH-eltérését kell korrigálni

A következő kiszerelésekben értékesítjük: 10 és 25 kg-os visszaváltható kanna, 1000 kg-os IBC-tartály

Fontos tudnivaló!A vegyszereket mindig hűvös, száraz, gyermekek elől elzárt helyen tárolja! Az Ön és családtagjai egészsége érdekében kizárólag érvényes OTH engedéllyel rendelkező vegyszereket használjon!
Az OTH engedéllyel elátott termékeket Országos Tisztiorvosi Hivatal megvizsgálta és használatukat engedélyezte, így Ön biztos lehet benne, hogy az egészségre ártalmatlan terméket vásárol.

OTH engedélyszám: OTH 4136-9-2009

FONTOS: A webáruházban feltüntetett egységár és a megrendelésről automatikusan küldött email a göngyöleg betétdíját technikai okokból nem tartalmaza.
A termékhez tartozó göngyöleg betétdíjját, a webáruházban feltüntetett áron felül számlázzuk. Ennek mértéke bruttó 2095 Ft/ballon. Következő vásárlásánál a visszahozott üres göngyöleget bruttó 229 Ft/ballon göngyölegmosási díj felszámítása mellett jóváírjuk.
Megrendeléséről munkatársaink minden esetben megrendelés visszaigazolást küldenek, mely a göngyöleg betétdíjjakat is tartalmazza.

Nincs elérhető dokumentum.
A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Beállítások Elfogadom

Követőkódok

Google és közösségi média szolgáltatások