Főoldal/Úszó és masszázsmedence ápolás/Porszívók/Polaris W670 automata vízalatti medence porszívó robot – 3+1 év garanciával, ajándék digitális vízelemzővel ingyenes szállítással

Polaris W670 automata vízalatti medence porszívó robot – 3+1 év garanciával, ajándék digitális vízelemzővel ingyenes szállítással

627 418 Ft

Miért tőlünk vegye?

 • 22 év tapasztalata garantálja, hogy tőlünk csak jó minőségű terméket vásárol.
 • Szaktanácsadás emailben, telefonon és személyesen is.
 • Érvényes, a hatályos jogszabályoknak megfelelő magyar nyelvű számla, garanciajegy, használati útmutató és a szükséges tanúsítványok, megfelelőségi nyilatkozatok.
 • Garanciális és garanciális időn túli szakszervíz és pótalkatrész ellátás.

Leírás

Okostelefonnal távirányítható és időzíthető, felső kategóriás önjáró porszívó robot hordkocsival a medence aljzat/fal/vízvonal tisztítására, 15x7m medence méretig. AKCIÓS ÁRON!

A Polaris medence porszívók világszerte a legnagyobb darabszámban eladott automata medencetisztító készülékek. A föld összes országában ismert több mint 40 éve, hogy kiváló minőségükkel, kategóriájukban a legjobb víz alatti porszívók.
A robotizált medencetisztító automatikusan tisztítja medencéjét a medenceszűrő berendezéstől függetlenül (nem kell a szűrőberendezésre csatlakoztatni). Csupán hálózati áramforrást igényel és a szennyeződéseket saját szűrőkosarába gyűjti. Saját mesterséges intelligenciája 3D helyzet meghatározó szenzor segítségével vezérli, így elér a medence minden részébe, megtisztítja a medence alját és az oldalfalait, beleértve a kritikus vízvonalat is.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 • A W630 és W650 modell optimális megoldás minden típusú és formájú magánmedence takarításához 12 x 6 m medence méretig, a W670 modell pedig 15 x 7 m medence méretig alkalmazható.
 • Hatékony szívóerő
 • Fejlett „smart” navigációs program – nyomásérzékelő, giroszkóp, sebesség érzékelő segítségével adaptálódik az adott medencéhez.
 • WIFI.
 • Okos eszközön keresztül távvezérlehető.
 • Opcionális kiegészítők elérhetők.

Fő előnyök – Polaris W670

 • Prémium kategóriájú termék a legfejlettebb funkciókkal felruházva.
 • Intelligens távvezérlés az Apple® és Android™okostelefonokra vagy tabletekre letölthető iAquaLink® applikációval bárhonnan, bármikor elérhető.
  • Egyrészt a telefonnal és az Appal mint egy távirányítóval a robot közvetlenül mozgatható, navigálható a medencében Motion Control és Joystick módban is!
  • Másrészt a távoli vezérlési lehetőség is rendelkezésre áll: az egyszerű be- és kikapcsoláson, a beállítások kezelésén, a magasabb szintű programozáson és hibaelhárítási segítségen túl a Timer funkció segítségével lehetséges a késleltetett medencetisztítás, ami akár 7 napra előre beprogramozható annak érdekében, hogy rövidebb, vagy hosszabb, akár több napos távolétük esetén is tiszta medence fogadhassa a hazatérőket.
  • Hozzáférést adhatunk a vezérléshez a családtagjainknak és a medencét / a kertet gondozó személyzetnek is.
  • Egy felhasználó Wi-Fi Direct módban, tehát Internet elérés nélkül, közvetlenül is működtetheti okos eszközével a készüléket.
 • A szűrési ciklusok egyénileg programozhatóak és módosíthatóak, vagyis a gyárilag előre programozott ciklusok helyett megkötöttség nélkül teljesen az adott medencéhez és aktuális állapotához igazítható a tisztítás időtartama, időpontja, és hozzá rendelhető a tisztítani kívánt felület vagy felületek is, azaz beállítható:
  • Egyedileg beállítható tisztítási időtartam hossza – 30 perctől egészen 3 óra 30 percig tarthat
  • Kiválasztható 4 féle tisztítási feladat (1. Quick=csak aljzat _ 2. Smart=aljzat+fal+vízvonal _ 3. Ultra=aljzat+fal+vízvonal _ 4. csak vízvonal)
  • mindez kombinálható a Timer funkciókkal, tehát a tisztítások előre időzíthetőek!
 • A Zodiac® mérnökei által jegyzett, szabadalmaztatott Vortex Cyclonic Suction Technology névre keresztelt, örvényszerű belső vízáramoltatás több előnyt is biztosít a Vortex robotnak.
  • A szennyeződés a szűrőkosár belső terében marad és nem tapad rá annak felületére, emiatt pedig a szívó hatás 30%-kal nagyobb és nem is veszít a telítődés során az erejéből.
  • Az így begyűjtött szennyeződés az ergonomikusan kialakított kosárból könnyedén eltávolítható.
 • A 4WD 4 kerék meghajtást biztosító 2 meghajtómotornak és a különálló, 16m3/h szállító teljesítményű szivattyújának köszönhetően a W670 rendkívül jól manőverezhető, az akadályokon könnyedén és megfelelő tapadással halad át úgy, hogy ebben sem a medence anyaga, felületének minősége nem befolyásolja, sem a medence alakja, sem a medencefenék esetleges tagolt, lejtős kialakítása nem gátolja.
 • A földbe telepített medencék mellett föld feletti merev falú medencékben is használható.
 • Többféle medence formához megfelelő: négyszögletű / kör vagy ovális / egyedi vonalvezetésű.
 • Többféle medence burkolathoz alkalmas: fólia, PP/PVC, festett beton, mozaik, csempe, poliészter (kerámia).
 • Lift System funkciójának köszönhetően az amúgy is könnyű, mindössze 10.2kg súlyú robot még könnyebben kiemelhető a medencéből.
 • Hordkocsi, melyen a robot mellett a vezérlő és a kábel is mozgatható, tárolható.
 • A fejlesztéseknek köszönhetően a fenti előnyökön kívül a további kedvező tulajdonságok is jellemzik.
  • A megnövelt szívóerőnek és fejlett ezérlésnek hála a függőleges felületen való haladáskor nem jellemzi hátraesés, forduláskor nem billen fel.
  • Swivel Cable, a 21m hosszú csavarodás mentes kialakítású kábel használatakor többé nem kell a medencében a kábel összetekeredésétől tartani és a kábel feltekerése a rendezett tároláshoz is egyszerűbb.
  • Biztonsági rendszere véd a partra futás és a szárazra futás ellen, elektromos motorvédelemmel ellátott és működés történeti diagnosztikát biztosít.
 • Szűrő telítettség jelzés, 5 literes merev, felülről elérhető, 100 mikron finomságú szűrőkosár 1180 cm2 szűrőfelülettel. (Továbbá 200 mikronos durva szűrőkosár és 60 mikronos extra finom résméretű kosár külön elérhető hozzá.)
 • Tisztítási szélesség 27 cm.
 • Alacsony fogyasztás jellemzi: felvett teljesítménye mindössze 150W
 • Biztonságosan üzemeltethető – feszültség adatok: 220-240VAC – vezérlő tápellátás / 30VDC – robot tápellátás
 • 3 év garancia magán medencés használat esetén.

A termék részletesebb műszaki adatairól további információkat talál az alábbi táblázatunkban és a kapcsolódó letölthető dokumentumokban.

Szállítási terjedelem: robot 100 mikronos szűrőkosárral és csavarodásmentes kábellel, Wi-Fi képes vezérlő, hordkocsi, használati leírás és jótállási dokumentáció – kartondobozba csomagolt termék, ajándék Poollab digitális vízelemző.

Csomagolt súly / méret: 23.3 kg / … x … x … cm

 

Cikkszám UPM-W430 UPM-W432 UPM-W442 UPM-W630 UPM-W650 UPM-W670
Típus POLARIS W430 POLARIS W432 POLARIS W442 POLARIS W630 POLARIS W650 POLARIS W670
Medence típus Minden merev falú medencéhez alkalmas Minden merev falú medencéhez alkalmas Minden merev falú medencéhez alkalmas Minden merev falú medencéhez alkalmas Minden merev falú medencéhez alkalmas Minden merev falú medencéhez alkalmas
Medence forma négyszög, ovál, kör, freeform négyszög, ovál, kör, freeform négyszög, ovál, kör, freeform négyszög, ovál, kör, freeform négyszög, ovál, kör, freeform négyszög, ovál, kör, freeform
Medence aljzat egyenes, lejtős, gyémánt egyenes, lejtős, gyémánt egyenes, lejtős, gyémánt egyenes, lejtős, gyémánt egyenes, lejtős, gyémánt egyenes, lejtős, gyémánt
Medence burkolat fólia,
festett beton
mozaik,
csempe
poliészter
mozaik,
csempe
poliészter
fólia, PP/PVC
festett beton, mozaik
csempe*
poliészter
fólia, PP/PVC
festett beton, mozaik
csempe*
poliészter
fólia, PP/PVC
festett beton, mozaik
csempe*
poliészter
Kábel hossz 15 m 15 m 18 m 18m 18 m 21 m
Max. medence méret 10 m x 5 m 10 m x 5 m 12 m x 6 m 12 m x 6 m 12 m x 6 m 15 m x 7 m
Hernyótalp vagy Hajtott kerekek száma Hernyótalp Hernyótalp Hernyótalp 4 4 4
Üzemmódok tisztítási területek szerint 1. csak a medence alja
—————————–
2. a medence alja,
    oldalfalai és vízvonala
1. csak a medence alja
—————————–
2. a medence alja,
    oldalfalai és vízvonala
1. csak a medence alja
—————————–
2. a medence alja,
    oldalfalai és vízvonala
1. csak a medence alja (Quick = gyors)
—————————–
2. a medence alja,
    oldalfalai és vízvonala (Smart)
1. csak a medence alja (Quick = gyors)
—————————–
2., 3. a medence alja,
    oldalfalai és vízvonala (Smart, Ultra)
1. csak a medence alja (Quick = gyors)
—————————–
2., 3. a medence alja,
    oldalfalai és vízvonala (Smart, Ultra)
—————————–
4. csak vízvonal
Ciklus idő 1.5 / 1.5
óra
1.5 / 1.5
óra
1; 1.5; 2 / 1; 1.5; 2
óra
1. Quick: 1 óra 15 perc
2. Smart: kalkulált időtartam
30 perc és 3.5 óra között programozható
vagy
előre beállítottak választhatók
1. Quick: 1 óra 15 perc
2. Smart: kalkulált időtartam
3. Ultra: 2 óra 45 perc

30 perc és 3.5 óra között programozható
vagy
előre beállítottak választhatók
1. Quick: 1 óra 15 perc
2. Smart: kalkulált időtartam
3. Ultra: 2 óra 45 perc

4. 45 perc

Működtetés / Medenceszéli vezérlő egység Vezérlő funkciói: START/STOP kapcsoló, Üzemmód kiválasztás, szárazon futás védelem, SCS falmászás optimalizálás Vezérlő funkciói: START/STOP kapcsoló, Üzemmód kiválasztás, szárazon futás védelem, SCS falmászás optimalizálás Vezérlő funkciói: START/STOP kapcsoló, Üzemmód kiválasztás, Időtartam módosítás, telítettség kijelzés, szárazon futás védelem, SCS falmászás optimalizálás Vezérlő funkciói: START/STOP kapcsoló, Üzemmód kiválasztás, telítettség kijelzés, Lift, szárazon futás védelem, WiFi chip Vezérlő funkciói: START/STOP kapcsoló, Üzemmód kiválasztás, kézi idő beállítás, telítettség kijelzés, Lift, szárazon futás védelem, WiFi chip Vezérlő funkciói: START/STOP kapcsoló, Üzemmód kiválasztás, kézi idő beállítás, telítettség kijelzés, Lift, szárazon futás védelem, WiFi chip
Működtetés / Távvezérlés Appon keresztül: Start / Stop kapcsoló, a tisztítási folyamat nyomon követése (maradék idő kijelzése) Appon keresztül: Távirányítás okos eszközzel, a tisztítási folyamat nyomon követése (maradék idő kijelzése) és a következő tisztítás programozása Appon keresztül: Távirányítás okos eszközzel, Vízhőfok kijelzés, a tisztítási folyamat nyomon követése (maradék idő kijelzése) és a következő tisztítás programozása
Timer (7 napos időzítés)
Vízhőmérséklet kijelzés
Nyomásérzékelő
Kefe PVC Szivacs, csúszós felülethez Szivacs, csúszós felülethez Univerzális Univerzális Univerzális
Szűrési rendszer szűrőkosár szűrőkosár szűrőkosár szűrőkosár szűrőkosár szűrőkosár
Szűrő résmérete 100 µm 100 µm 100 µm 100 µm 100 µm 100 µm
Opciós szűrő résmérete 60 / 200 µm 60 / 200 µm 60 / 200 µm 60 / 200 µm 60 / 200 µm 60 / 200 µm
Merev szűrőkosár térfogat 3.7 L 3.7 L 3.7 L 5 L 5 L 5 L
Átlátszó fedél
Telítettség jelzés
Tisztítási szélesség 22 cm 22 cm 22 cm 27 cm 27 cm 27 cm
Sekély víz felismerő rendszer (Beach System)
Szárazon futás elleni védelem
Motor védelem
Távirányító okostelefonról programozható és távirányítható az iAquaLink Appon keresztül okostelefonról programozható és távirányítható az iAquaLink Appon keresztül okostelefonról programozható és távirányítható az iAquaLink Appon keresztül
Lift rendszer (kiemelés könnyítés)
Kábel tekeredés gátló (Swivel)
Hordozó kocsi
Garancia 3 év 3 év 3 év 3 + 1 év 3 + 1 év 3 + 1 év
Szivattyú teljesítmény 150 W 150 W 150 W 150 W 150 W 150 W
Tápfeszültség (vezérlő; robot) 220-240 VAC; 30 V/DC 220-240 VAC; 30 V/DC 220-240 VAC; 30 V/DC 220-240 VAC; 30 V/DC 220-240 VAC; 30 V/DC 220-240 VAC; 30 V/DC
Térfogatáram állítható állítható állítható 16 m3/h 16 m3/h 16 m3/h
Robot súly / Csomag súly 9 kg / 17.1 kg 9 kg / 17.1 kg 9.5 kg / 19.1 kg 10.2 kg / 21 kg 10.2 kg / 21 kg 10.2 kg / 22.3 kg
Ajánlott felhasználás MAGÁN MAGÁN MAGÁN MAGÁN MAGÁN MAGÁN

 *A megjelölt felületek tisztításához szükség lehet speciális kefe vásárlására, megrendelés előtt érdeklődjön!
 

Üzemeltetési információk:

Medencevíz: Szabad aktív klórszint <3 mg/l, medencevíz pH 6,8-7,6

Telepítési és használati útmutató Polaris W6 sorozathoz - magyar

W670 Polaris prospektus - angol

W6 sorozat Polaris prospektus - magyar AQUA-FILT

poollab_manual_HU-fr-e-d-i.pdf

Érdekelhetnek még…

Cimkék

FIPadagolószivattyúvegyszeradagolómedence szűrőbetétmasszázsmedence szűrőGrundfosPVC-U GolyóscsapNivelcoműanyag tartályDDA szivattyúPVC-U Karmantyúmedence takaróDDE szivattyúDDC szivattyúPVC-U SzűkítőPVC-U Karmantyú menetesBlueSoftipari vízlágyításlágy vízvízkővízlágyítóvízlágyításPanzióknakSzállodáknakTársasházaknakMosodáknakipari vízkezelésfolyadék szintszabályzásMedencefűtésPVC-U T-idomAquaMATICwellismedence téliesítéskiemelt termékeinkbiztonsági medence takarórobot porszívómedenceporszívóvízalalatti porszívóPVC-U Pillangószelepmechanikai előszűrőPVC-U HollanderesővízgyűjtőmágnesszelepPVC-U Szűkítő hosszúszintérzékeléskútvízkezeléspuffertartálytárolótartálybeltéri tartálylágyvízEcoTANKautomata szűrővízkezelésvízfertőtlenítésesővíztartálymérőtávadókomplett szűrőszűrőház betéttelWater-I.D.JUDOvastalanításself cleaning filterreagensEtatronfotométerszimplafalú műanyag tartályHőszivattyúThinTANKPrimeLabtalajvízálló tartályduplafalú műanyag tartályEasyTANKHOTSPRINGHARTmedence kigészítőmelegvizes hőcserélős vízfűtésvíz-víz hőcserélőhőcserélőPVC Átfolyásmérőzodiacnyomástávadómágnesszelep vízreipari mágnesszelepvastalanító berendezésparker mágnesszelepmangánmentesítésnyomásmérőnyomásszabályzásszenzorokérzékelőkPVC-U csőEuro-ClearPVC-U Könyök 90°tablettavízfertőtlenítőfertőtlenítőszerPVC-U visszacsapószelepPVC-U kötőgyűrűGrundfos szivattyú javítókészletPVC-U Szűkítő menetesPVC-U Membránszelepszintvezérlésmerülő szivattyúházi vízellátásbúvárszivattyúNipressultrahangos szintérzékelőFordított ozmózis berendezésROPVC-U könyök 45°kevertágyas sótalanítókevertágyioncserélőPWT EasyAQUAsótalanítószűrőbetétvegyszeradagolásCALDERAszennyvíz gyűjtő tartályPVC tömlőPVC-U Menetes dugóPVC-U lazakarimalakossági vízellátásPVC-U tömlőcsatlakozószűrőházszívólándzsaph csökkentésfolyékony vízfertőtlenítőbeépítőkészletszívószárCintropurultrahangos szintmérőszintmérésalgaölőPoolLabPVC-U tömítésmasszázsmedenceaktívszénPVC-U Kupak tokosBWT Perlalakosságnakfelfújható medencékhezkis medencékhezcsarnok párásításvízlágyítósóBWT ClarosalClaramat sótablettaBWT sótablettasósótablettasógranulátumregeneráló sóvízlágyító sóCYCLON X PROGreensandklór mentes vízfertőtlenítőDEWANaktívszén szűrőPVC-U SzennyfogópH mérésszintkapcsolószűrőház kiegészítőPKX szivattyúszűrőház alkatrészkonduktív szintkapcsolástartálykármentő edénykármentő tálcaműanyag kármentőPVC-U Csappanytúérintésmentes mérésklórérintésmentes érzékelésEtatron alkatrészekPVC-U Könyök menetes 90°EONE szivattyúPedrolloultrahangos szinttávadópH növelésEasyTREKklór mérésPVC-U Ív idompolietilén tömlőnemesacél szűrőbetéttelPE tömlőkúpos tartálykapacitív szinttávadószintkapcsolástöltés vezérlésEcomix-Pszűrőzsákszennyezett víz szivattyúszennyvízTORNAX PROpH mérővízelemzőtesztkészlethomokszűrőszennyvíz tartályDDEDDCIoncserélő gyantamosható szűrőbetétvastalanítónyomás távadóflexibilis tömlőklór-dioxidnyomáskapcsolóPyroloxPVC-U karimamednece kigészítőLovibondGrundfos CRN szivattyúivóvíz előszűrőüledékszűrőivóvíz szűrőbetétivóvíz fertőtlenítőpH csökkentőkonduktív szondafejszeleptalpszeleplábszelepVORTEX PROpréselt PP szűrőbetétPVC-U tömlővégultrahangos érzékelőteljes sótalanító berendezésklór mérőioncsereanalitikai távadógyantaPVC-U 90° könyökCintropur szűrőmélységi szűrőbetétkombinált klórtablettamedence fűtéssótalanításbeinjektáló szelepPraherDMB szivattyúvegyszer adagolóPerisztatikus adagolómembrán kezelő szervízóraszintérzékelőfolyadékszint mérőultrahangos távolságmérésEchoTREKtelepítésszondaszárnyomásvezérlésnyomásfigyelésméréstechnikaásott kút szivattyúszűrőlerakódásgátló szerfoszfátivóvíz fertőtlenítésMedence szivattyúinjektorszelepRO membrán védelemtúlnyomás védelemPVC-U ragasztóDEWASILöntözésklórmentesciszterna szivattyúSzivattyúPVC-U KeresztidomePOOL alkatrészekmanuális szűrővezetőképesség távadófagytestfolyamatvezérlésAQUA BIGVízlágyító gyantaKationcserélő gyantaházi vízműSzűrőbetét 10"jégmentesítő párnanyomástartó szelepuszodai keringető szivattyúreagenstablettaPAR56tömlőcsatlakozóvegyszerektisztító szerekjégnyomás csökkentőnyomószelepmikrohullámú távadókapacitív szintkapcsolóhőmérséklet szabályzásGrundfos CRNE szivattyúB3-V alkatrészekimpulzusadó kábeljelkábelPVC-U Kézikar zárJP szivattyúmedence fagytestLovibond MD600lámpa izzóLovibond SpectroDirectPID-szabályzószűrőtartályhidrogén-peroxidporcentrifugál szűrőLovibond MultiDirecthomokszűrő szivattyúJacuzzimezőgazdaságnyomásmérő órákkalnyomástartó automatikaszárazonfutás elleni védelemlámpa égőLED izzóVízforgató szivattyúdigitális vízelemzőPH adagolóhomokleválasztósóoldó tartályszilikátpHszivattyúvezérlőszűrőszövettartozékmultifunkciós szelepuszodáknakLovibond MD610homokszűrő tartálynyomáscsökkentővelOxiperm OCDmulticontszabályozástechnikavezérléstechnikaMODBUS kommunikációszintszabályzásstabilizált hypohypokazánvízklór adagolótéliesítésMD600MultiDirectkonduktív szintkapcsolókhőmérséklet mérésPT100wellness központoknakvízelemzéssóoldó tartály szerelvényekkelnátrium-hypokloritszivattyúaknaPool-I.D.Lovibond MD100gépházreagens porZ200IBGph távadóUniverzális szabályzószivattyú vezérlővízszűréskúpos aljú tartálySodaStreammembránkompakt vezérlőRV5300tesztcsíkkézi mérésműanyag gépházHypersperse MDC220nivoswitchrezgővillaDryTANKvízóraaknavízkémialaborműszeruszodatechnikaöntözéstechnikaösszkeménységfolyadék szintvezérlésvízvizsgálatszövetszál erősítésű tömlőtömlőpréslég tömlőtavak gépészeti rendszeregörgősoripariháztartásiPerisztatikus adagoló alkatrészmérőcsíkszivattyú gépházPTFE tömlőTeflon tömlőRV5600RC4400maytronics robotközösségi medence porszívó robotrelé kimenet kábelvegyszer adagoló alkatrészkazánvíz kezelő szerRT2100uszodavíz-kezelésmunkacsőprogramozó egységIntex medencékhezSpectroDirectIpari felhasználóknakGrundfos CR szivattyúszűrőbetét 9 3/4"vízzsákRO membránlúgosító szerMD610PC MultiDirectösszes keménységnitrátkészletinert gyantahaywardszennyvíz szivattyúszennyvízszivattyútisztítószerOxiperPDM szivattyúRV5480IQOV5200OV5300RC4401végállás kapcsolókapacitív érzékelőkapacitív közelítőkapcsolóredox mérésreagens tablettakarbantartó készletLovibond PM620phenol redOxipermm-lúgosságszűrőházkulcsHART modemprogramozópH szabályzáspH növelővíz pHpH értékredox mérőszabad aktív klórLovibond PM630hidrodinamikus vízfertőtlenítéspriming tankuszodai vízforgató szivattyúszűrő-forgató szivattyúönfelszívó vízszivattyúWater IDFlow switchhungaropoolvas(III)vas(II)dolphinORP mérőszennyvíz szagtalanításpriming aidPM620MD100Grundfos CRT szivattyúGrundfos CRTE szivattyúmasszázsmedence CÉGEShomokos fagytestRT3200oxigén megkötő szerflokkulálásPM630pelyhesítéstápegységmangánRV5500maytronicshőmérővegyszer adagolásadagolószivattyú alkatrészekvisszamosható szűrőszennyvízkezelő vegyszerek adagolásatápellátásSiemensmini hőszivattyúlebegőanyag tartalom csökkentéskomplett lámpaégőizzóLED lámpaRGBLegionellaszivattyú vezérlésOT2100magánautomata öntisztító szűrőtoldó csatlakozóDME szivattyúkültéri vegyszeradagoló állomásuszodai hőmérővízanalízisivóvízfürdőknekszerelvényekdiatomaceous earthkövaföld szűrőDMS szivattyúp-lúgosság