NIVELCO Ipari Elektronika zRt.

Quality and innovation since 1939

NIVELCO Ipari Elektronika zRt.

Az 1982-ben, ipari szintmérő és -szabályozó műszerek gyártására alapított, magyarországi központú NIVELCO ma világszerte elismert és sikeres szakértője a szintmérésnek. Az immár 80, politikai viharokkal és gazdasági kihívásokkal teli évre visszatekintő családi vállalkozás jelentette azt a szilárd alapot, amelyre támaszkodva a NIVELCO erős és stabil nemzetközi vállalatcsoporttá tudott válni, mindig szem előtt tartva a hitvallásának tartott négy alapelvet:

  • Tisztelet és megbecsülés az alapítók iránt
  • Alázat és szeretet a szakma iránt
  • Felelősség a munkatársakkal szemben
  • Becsületes, korrekt üzletpolitika

Története során a NIVELCO cégcsoport élmezőnybeli pozíciót vívott ki magának az ipari műszergyártók világában, és folyamatosan növelte külföldi piacainak számát. Ezidáig csaknem 1 millió darabot értékesített műszereiből, és egyike a világ legnagyobb ultrahangos szintmérő gyártóinak.

Osztrák, lengyel, cseh, román, orosz, amerikai, indiai és horvát leányvállalatai, valamint világszerte több mint 70 országra kiterjedő disztribútori hálózata révén a NIVELCO jelen van a világ csaknem összes piacán, családi vállalkozásból export orientált vállalatcsoporttá nőve ki magát.

A piaci igények minél magasabb szinten történő kielégítéséhez elengedhetetlen a termékpaletta és a gyártástechnológia folyamatos fejlesztése, amit a NIVELCO magasan képzett fejlesztő csapata valósít meg.

A NIVELCO jelentős energiát és költséget fordít a gyártástechnológia fejlesztésére. A magas műszaki színvonalú műszergyártást saját fejlesztésű informatikai rendszerrel támogatott gyártáselőkészítés és logisztika segíti. A mennyiségi és minőségi követelményeket korszerű, számítógéppel vezérelt CNC forgácsoló gépek valamint felületszerelt elektronikai technológia biztosítja.

A gyártott készülékek megbízható minőségét minden darabos klimatikus vizsgálat, számítógépes ellenőrzés, az 1995-ben bevezetett és az azóta is folyamatosan működtetett ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer és az ezt kiegészítő, a közelmúltban bevezetett, önértékelésen alapuló TQM / EFQM garantálják. A gyártott termékek visszakövethetően és 100%-os darabellenőrzés után kerülhetnek csak a felhasználókhoz.

Köszönhetően a NIVELCO által képviselt tudatos minőségpolitikának, minőségmutatóink azóta is kiváló eredményeket és pozitív irányú változást mutatnak, ezért 2018-tól a NIVELCO műszerek legnagyobb részére az eddigi 3 év helyett az iparágban egyedülálló 5 év garanciát biztosítunk! Biztosak vagyunk benne, hogy döntésünk tovább erősíti a cégünk és gyártmányaink iránti bizalmat.

A NIVELCO készülékek kétrétegű lézergravírozott adattáblával kerülnek forgalomba. Az esztétikai megjelenésen kívül ezek a feliratok sokkal precízebbek, jobban olvashatók, és időtállóbbak az eddig alkalmazott adattábláknál.

Büszkék rá, hogy készülékeiket számos iparágban alkalmazzák megelégedéssel. Vállalatuk elkötelezett a hosszú távú, bizalmon és megelégedettségen alapuló üzleti és partnerkapcsolatok iránt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési nyilatkozat.
I Accept

 

A NIVELCO zRt. leányvállalatai alapításuk sorrendjében:

NIVELCO Messtechnik GmbH (Ausztria) – 1991
NIVELCO Poland Sp.z.o.o. (Lengyelország) – 1995
NIVELCO Bohemia s.r.o. (Csehország) – 2004
SC NIVELCO Tehnica Măsurării SRL. (Románia) – 2005
ООО “НИВЕЛКО-Рус” (Oroszország) – 2005
NIVELCO Instruments India Pvt. Ltd. (India) – 2007
NIVELCO USA LLC (USA) – 2008
NIVELCO Mjerna Tehnika d.o.o. (Horvátország) – 2012