///DINOX 03 Klórdioxidos ivóvíz-fertőtlenítő szer (20 kg)

DINOX 03 Klórdioxidos ivóvíz-fertőtlenítő szer (20 kg)

10 668 Ft

Miért tőlünk vegye?

  • 22 év tapasztalata garantálja, hogy tőlünk csak jó minőségű terméket vásárol.
  • Szaktanácsadás emailben, telefonon és személyesen is.
  • Érvényes, a hatályos jogszabályoknak megfelelő magyar nyelvű számla, garanciajegy, használati útmutató és a szükséges tanúsítványok, megfelelőségi nyilatkozatok.
  • Garanciális és garanciális időn túli szakszervíz és pótalkatrész ellátás.

Leírás

Klórdioxidos ivóvíz-fertőtlenítő folyadék Hűtőtornyok és légkondicionáló berendezések kezelésére

A klór-dioxid kiválóan fertőtleníti a hűtővizet és elpusztítja a Legionella baktériumot is. A klór-dioxid hatékonyan eltávolítja a csővezetékekben, hűtőtornyokban képződött biofilmet. Ez a biofilm számos problémát okozhat: megnöveli a víz keringetéséhez szükséges szivattyúzási teljesítményt, kellemetlen szagot okozó baktériumok illetve a Legionella baktérium megtelepedését segítheti elő. Élelmiszeripari használat Nyers gyümölcsök, zöldségek, baromfi hús mosásához használt vízhez keverhető fertőtlenítés céljából. Üdítőitalok és sör tárolására és szállítására használt tartályok tisztításához, fertőtlenítéséhez is használható a klór-dioxid híg oldata. Ipari alkalmazások Szagok csökkentése: a ClO2 alkalmas a szagokért felelős baktériumok elpusztítására, illetve a megtelepedésük megakadályozására. Ezen felül képes a szagokat okozó vegyületek roncsolására. Gáz és olaj kitermelés: alkalmas a ként redukáló baktériumok elpusztítására és így a mérgező és korróziót okozó kén-hidrogén képződésének megakadályozására. Különleges alkalmazások A klór-dioxidot sikeresen alkalmazták 2002-ben az Amerikai Egyesült Államokban a Hart irodaépület anthrax-mentesítése során.

OTH engedélyszám: OTH 1860-2-2009

FONTOS: A webáruházban feltüntetett egységár és a megrendelésről automatikusan küldött email a göngyöleg betétdíját technikai okokból nem tartalmaza.
A termékhez tartozó göngyöleg betétdíjját, a webáruházban feltüntetett áron felül számlázzuk. Ennek mértéke bruttó 2095 Ft/ballon. Következő vásárlásánál a visszahozott üres göngyöleget bruttó 229 Ft/ballon göngyölegmosási díj felszámítása mellett jóváírjuk.
Megrendeléséről munkatársaink minden esetben megrendelés visszaigazolást küldenek, mely a göngyöleg betétdíjjakat is tartalmazza.

Nincs elérhető dokumentum.
A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Beállítások Elfogadom

Követőkódok

Google és közösségi média szolgáltatások