KÉSZÜLÉK REGISZTRÁCIÓ

QR Kód

Tisztelt Vásárlónk!

 

Az AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft. örömmel köszönti Önt több ezer elégedett ügyfele közt.
Ön egy gondosan megtervezett, szigorú minőségbiztosítási követelményeknek megfelelően gyártott prémium minőségű terméket vásárolt.

„A legjobb reklám az elégedett ügyfél.”

Hiszünk benne, hogy termékeink minősége nem pusztán egy szlogen, ezért az AQUA-FILT Víz- és Uszdatechnikai Kft. által forgalomba hozott egyes termékekre a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet szerinti kötelező jótállás 12 hónapos időtartamán túl, a PTK. vonatkozó részei szerint fogyasztónak minősülő vásárlóink regisztrált készülékeire vonatkozóan, további jótállást biztosítunk, az értékesítést igazoló számlán megjelölt időtartamban, a berendezés gépkönyvében és/vagy felhasználói útmutatójában meghatározott feltételek szerint (a továbbiakban kiterjesztett jótállás).

Miért érdemes regisztrálnia?

A kiterjesztett jótállás kizárólag a termék regisztrációja esetén érvényes.
A kiterjesztett jótállásról bővebb információt a berendezéshez tartozó gépkönyvben olvashat.

Meddig regisztrálhatom a terméket?

Ön abban az esetben jogosult a termékhez tartozó kiterjesztett jótállás igénybevételére, amennyiben a terméket a vásárlást igazoló számla teljesítési dátumától számított 90 napon belül regisztrálja.

Milyen adatok szükségesek?

A sikeres termékregisztrációhoz szüksége lesz az AQUA-FILT Kft. által forgalomba hozott készülékének:

  • gyártási számára (megtalálható a számlán, a készülék gépkönyvében/használati útmutatójában valamint a készüléken elhelyezett gyártmány táblán)
  • a vásárlást igazoló számla sorszámára
  • a készülék pontos telepítési címére
  • a készülék tulajdonosának teljes nevére
  • a készülék tulajdonosának telefonszámára
  • a készülék tulajdonosának email címére

Mi történik a készülék regisztráció során megadott adatokkal?

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért az ön által a készülék regisztráció során megadott adatait kizárólag a garanciális problémák megoldása érdekében használjuk fel, azokat harmadik fél részére semmilyen formában nem adjuk át. Amennyiben ehhez kifejezett hozzájárulását adja, úgy megadott email vagy postai címére legfeljebb havi egy alkalommal rövid hírlevelet küldünk melyben hasznos információkkal szolgálunk aktuális akcióinkról és újdonságainkról. A hírlevélre való feliratkozás nem előfeltétele a kiterjesztett jótállás igénybevételének.

A készülékregisztráció menete

A készülék regisztrációs űrlap kitöltése és elküldése után kollégáink ellenőrzik a megadott adatokat. Amennyiben azok nem megfelelőek, megkísérlik önnel felvenni a kapcsolatot az adatok egyeztetésének érdekében.
Amennyiben a megadott adatok megfelelőek, készülék regisztrációját e-mailben igazoljuk vissza általában 2 munkanapon belül.
Abban az esetben, ha Ön nem kapja meg a készülék regisztrációt igazoló emailt, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-99/510-015 telefonszámon vagy az info@aqua-filt.hu email címen keresztül.

Fontos: A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

 Az adatkezelési nyilatkozatot elolvastam, adataim kezeléséhez hozzájárulok.